Platter og kolde borde Excl. moms
Herunder finder i forslag til diverse platter
LUKSUS PLATTE
Røget Ål m/røræg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Dyrlægens natmad – Ost m/div. pynt
Pris pr. platte Kr. 199,00
PLATTE 2
Rejer m/mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus hønsesalat – Parmaskinke m/melon – Ost m/div. pynt
Pris pr. platte Kr.169,00
PLATTE 3
Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Ribbensteg m/rødkål, surt – Skinke m/italiensk salat – Luksus Hønsesalat – Leverpostej m/champignon, bacon – Ost m/div. pynt
Pris pr. platte Kr. 154,00
PLATTE 4
Marineret sild – Fiskefilet m/rejer – Dyrlægens natmad – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Emmenthaler m/radisser, div. pynt
Pris pr. platte Kr. 138,00
PLATTE 5 – FROKOSTTALLERKEN
Røget laks m/slikasparges – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Gogonzola m/æggeblomme
Pris pr. platte Kr. 129,00
LUKSUS KROANRETNING
anrettet på fade
(min. 6 couverter)
Marineret sild m/løg – Fersk røget laks m/slikasparges – Fiskefilet m/remoulade, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Osteanretning m/div. pynt
Pris pr. couvert Kr. 218,00
KROANRETNING
anrettet på fade
(min. 6 couverter)
Marineret sild m/løg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remoulade, citron – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Saltfad m/Spegepølse, Rullepølse, Leverpostej, Saltkød – Osteanretning m/div. pynt
Pris pr. couvert Kr. 185,00
SUPERLUKSUS BUFFET
(min. 25 couverter)
Marineret sild – Krydder sild – Carry sild – Gravad sild
Lakseterrine m/Sc.Verte – Gravad laks – Røget Laks – Varmrøget Havørred – Røget Ål – Indbagte krydderrejer – Kogte rejer – Stegte rødspættefiletter
Højrebsfilet – Kalvemørbrad – Lammekølle – Mørbradbøf – Glaceret skinke – Flæskesteg
Tatar – Hønsebryst – Leverpostej m/champignon, bacon – Parmaskinke m/melon
Salat Bord m/div. Dressinger
Port Salute – Emmenthaler – Brie – Danblue – Gammel Ost – m/tilbehør
Frisk Frugtsalat m/Grand Marnier creme – Rubbinsteinkage – Petit Four
Pris pr. couvert Kr. 498,00
PATE, PØLSE OG OSTEBORD
(min. 25 couverter)
Mindst 16 Forskellige slags pålæg, med bla. Indbagt Pebberoni – Cocktailpølser m/baconsvøb – Ølpølser – Tyrkiske pølser, o.m.a.
Pris pr. couvert Kr. 209,00
Alle anretninger serveres med hjemmebagt rugbrød, Italiensk bondebrød, smør og fedt.
Alle priser Excl.. moms
Platter og kolde borde Excl. moms
Herunder finder i forslag til diverse platter
LUKSUS PLATTE
Røget Ål m/røræg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Dyrlægens natmad – Ost m/div. pynt
Pris pr. platte Kr. 199,00
PLATTE 2
Rejer m/mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus hønsesalat – Parmaskinke m/melon – Ost m/div. pynt
Pris pr. platte Kr.169,00
PLATTE 3
Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Ribbensteg m/rødkål, surt – Skinke m/italiensk salat – Luksus Hønsesalat – Leverpostej m/champignon, bacon – Ost m/div. pynt
Pris pr. platte Kr. 154,00
PLATTE 4
Marineret sild – Fiskefilet m/rejer – Dyrlægens natmad – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Emmenthaler m/radisser, div. pynt
Pris pr. platte Kr. 138,00
PLATTE 5 – FROKOSTTALLERKEN
Røget laks m/slikasparges – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Gogonzola m/æggeblomme
Pris pr. platte Kr. 129,00
LUKSUS KROANRETNING
anrettet på fade
(min. 6 couverter)
Marineret sild m/løg – Fersk røget laks m/slikasparges – Fiskefilet m/remoulade, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Osteanretning m/div. pynt
Pris pr. couvert Kr. 218,00
KROANRETNING
anrettet på fade
(min. 6 couverter)
Marineret sild m/løg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remoulade, citron – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Saltfad m/Spegepølse, Rullepølse, Leverpostej, Saltkød – Osteanretning m/div. pynt
Pris pr. couvert Kr. 185,00
SUPERLUKSUS BUFFET
(min. 25 couverter)
Marineret sild – Krydder sild – Carry sild – Gravad sild
Lakseterrine m/Sc.Verte – Gravad laks – Røget Laks – Varmrøget Havørred – Røget Ål – Indbagte krydderrejer – Kogte rejer – Stegte rødspættefiletter
Højrebsfilet – Kalvemørbrad – Lammekølle – Mørbradbøf – Glaceret skinke – Flæskesteg
Tatar – Hønsebryst – Leverpostej m/champignon, bacon – Parmaskinke m/melon
Salat Bord m/div. Dressinger
Port Salute – Emmenthaler – Brie – Danblue – Gammel Ost – m/tilbehør
Frisk Frugtsalat m/Grand Marnier creme – Rubbinsteinkage – Petit Four
Pris pr. couvert Kr. 498,00
PATE, PØLSE OG OSTEBORD
(min. 25 couverter)
Mindst 16 Forskellige slags pålæg, med bla. Indbagt Pebberoni – Cocktailpølser m/baconsvøb – Ølpølser – Tyrkiske pølser, o.m.a.
Pris pr. couvert Kr. 209,00
Alle anretninger serveres med hjemmebagt rugbrød, Italiensk bondebrød, smør og fedt.
Alle priser Excl.. moms