Platter og kolde borde Excl. moms

Herunder finder i forslag til diverse platter

LUKSUS PLATTE

Røget Ål m/røræg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Dyrlægens natmad – Ost m/div. pynt

Pris pr. platte Kr. 199,00

PLATTE 2

Rejer m/mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus hønsesalat – Parmaskinke m/melon – Ost m/div. pynt

Pris pr. platte Kr.169,00

PLATTE 3

Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Ribbensteg m/rødkål, surt – Skinke m/italiensk salat – Luksus Hønsesalat – Leverpostej m/champignon, bacon – Ost m/div. pynt

Pris pr. platte Kr. 154,00

PLATTE 4

Marineret sild – Fiskefilet m/rejer – Dyrlægens natmad – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Emmenthaler m/radisser, div. pynt

Pris pr. platte Kr. 138,00

PLATTE 5 – FROKOSTTALLERKEN

Røget laks m/slikasparges – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Gogonzola m/æggeblomme

Pris pr. platte Kr. 129,00

LUKSUS KROANRETNING

anrettet på fade
(min. 6 couverter)

Marineret sild m/løg – Fersk røget laks m/slikasparges – Fiskefilet m/remoulade, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Osteanretning m/div. pynt

Pris pr. couvert Kr. 218,00

KROANRETNING

anrettet på fade
(min. 6 couverter)

Marineret sild m/løg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remoulade, citron – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Saltfad m/Spegepølse, Rullepølse, Leverpostej, Saltkød – Osteanretning m/div. pynt

Pris pr. couvert Kr. 185,00

SUPERLUKSUS BUFFET

(min. 25 couverter)

Marineret sild – Krydder sild – Carry sild – Gravad sild
Lakseterrine m/Sc.Verte – Gravad laks – Røget Laks – Varmrøget Havørred – Røget Ål – Indbagte krydderrejer – Kogte rejer – Stegte rødspættefiletter
Højrebsfilet – Kalvemørbrad – Lammekølle – Mørbradbøf – Glaceret skinke – Flæskesteg
Tatar – Hønsebryst – Leverpostej m/champignon, bacon – Parmaskinke m/melon
Salat Bord m/div. Dressinger
Port Salute – Emmenthaler – Brie – Danblue – Gammel Ost – m/tilbehør
Frisk Frugtsalat m/Grand Marnier creme – Rubbinsteinkage – Petit Four

Pris pr. couvert Kr. 498,00

PATE, PØLSE OG OSTEBORD

(min. 25 couverter)

Mindst 16 Forskellige slags pålæg, med bla. Indbagt Pebberoni – Cocktailpølser m/baconsvøb – Ølpølser – Tyrkiske pølser, o.m.a.

Pris pr. couvert Kr. 209,00

Alle anretninger serveres med hjemmebagt rugbrød, Italiensk bondebrød, smør og fedt.

Alle priser Excl.. moms

Platter og kolde borde Excl. moms

Herunder finder i forslag til diverse platter

LUKSUS PLATTE

Røget Ål m/røræg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Dyrlægens natmad – Ost m/div. pynt

Pris pr. platte Kr. 199,00

PLATTE 2

Rejer m/mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Roastbeef m/remo, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus hønsesalat – Parmaskinke m/melon – Ost m/div. pynt

Pris pr. platte Kr.169,00

PLATTE 3

Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remo, citron – Ribbensteg m/rødkål, surt – Skinke m/italiensk salat – Luksus Hønsesalat – Leverpostej m/champignon, bacon – Ost m/div. pynt

Pris pr. platte Kr. 154,00

PLATTE 4

Marineret sild – Fiskefilet m/rejer – Dyrlægens natmad – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Emmenthaler m/radisser, div. pynt

Pris pr. platte Kr. 138,00

PLATTE 5 – FROKOSTTALLERKEN

Røget laks m/slikasparges – Roastbeef m/bløde løg, spejlæg – Gogonzola m/æggeblomme

Pris pr. platte Kr. 129,00

LUKSUS KROANRETNING

anrettet på fade
(min. 6 couverter)

Marineret sild m/løg – Fersk røget laks m/slikasparges – Fiskefilet m/remoulade, citron – Mørbradbøf m/løg, champignon – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Osteanretning m/div. pynt

Pris pr. couvert Kr. 218,00

KROANRETNING

anrettet på fade
(min. 6 couverter)

Marineret sild m/løg – Æg m/rejer, mayo, citron – Fiskefilet m/remoulade, citron – Roastbeef m/pickles, løg, peberrod – Ribbensteg m/rødkål, surt – Luksus Hønsesalat – Saltfad m/Spegepølse, Rullepølse, Leverpostej, Saltkød – Osteanretning m/div. pynt

Pris pr. couvert Kr. 185,00

SUPERLUKSUS BUFFET

(min. 25 couverter)

Marineret sild – Krydder sild – Carry sild – Gravad sild
Lakseterrine m/Sc.Verte – Gravad laks – Røget Laks – Varmrøget Havørred – Røget Ål – Indbagte krydderrejer – Kogte rejer – Stegte rødspættefiletter
Højrebsfilet – Kalvemørbrad – Lammekølle – Mørbradbøf – Glaceret skinke – Flæskesteg
Tatar – Hønsebryst – Leverpostej m/champignon, bacon – Parmaskinke m/melon
Salat Bord m/div. Dressinger
Port Salute – Emmenthaler – Brie – Danblue – Gammel Ost – m/tilbehør
Frisk Frugtsalat m/Grand Marnier creme – Rubbinsteinkage – Petit Four

Pris pr. couvert Kr. 498,00

PATE, PØLSE OG OSTEBORD

(min. 25 couverter)

Mindst 16 Forskellige slags pålæg, med bla. Indbagt Pebberoni – Cocktailpølser m/baconsvøb – Ølpølser – Tyrkiske pølser, o.m.a.

Pris pr. couvert Kr. 209,00

Alle anretninger serveres med hjemmebagt rugbrød, Italiensk bondebrød, smør og fedt.

Alle priser Excl.. moms

Platter

    Bestil platter og kolde borde her. Priser inkl. moms

    Angiv antal af de forskellige, udfyld firma information og klik på send bestilling.

    Luksus PlatteKr. 248,75
    Platte 2Kr. 211,25
    Platte 3Kr. 192,50
    Platte 4Kr. 172,50
    Platte 5 FrokosttallerkenKr. 161,25
    Luksus Kroanretning (min. 6)Kr. 272,50
    Kroanretning (min. 6)Kr. 231,25
    Pate, Pølse og Ostebord (min. 25)Kr. 261,25

    Firma*:

    CVR nummer*:

    EAN:

    Dit navn*:

    Adresse*:

    Postnummer*:

    By*:

    Telefon*:

    Email*:

    Leveringsdato*:

    Leveringstid*:

    Levering eller afhentning*?

    Evt. besked:

    Efter afsendelse, modtager du en mail med din bestilling. Ordren er dog først godkendt, ved mail nr. 2, hvor vi manuelt sender en ordre godkendelse.